OVER
Ons

OVER
Ons

2019-04-28 15.25.33

Over ons

Cup of Joy is trots op het feit dat we op 14 juni jongstleden onze deuren konden openen om U te verwelkomen in onze horecazaak.

In deze koffiezaak en lunchroom bieden we daarbij dagbesteding aan autistische jongeren die hiermee veel kennis, ervaring en sociale skills kunnen opdoen.

Dit betekent dat u een kop koffie geserveerd kan krijgen van een van onze jongeren. Dit alles onder toeziend oog van een professionele begeleider. Samen zullen we met liefde én plezier ons best doen om U zo klantvriendelijk mogelijk van dienst te zijn.

 

'Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is a success.'

limonade
1000012929
koffie 5

De locatie

Cup of Joy is gevestigd in het centrum van Alkmaar op de Laat 179. Dit karakteristieke gebouw heeft een traditionele gevel met prachtige details die teruggaan tot de 18e eeuw. De Laat is een van de oudste straten van Alkmaar die bekend staat om haar charmante architectuur en traditionele winkels. 

 

Het gebied rond dit pand was vroeger een belangrijk handelscentrum, met diverse winkels en ambachtelijke bedrijven die zich er vestigden. Handelaren en kooplieden kwamen hier samen om hun waren te verkopen en te ruilen. Het was een bruisende plek vol bedrijvigheid en economische activiteit.

 

Vandaag de dag is de Laat nog steeds een levendige straat in Alkmaar. Het herbergt verschillende winkels, boetieks en horecazaken die de charme van het verleden combineren met moderne invloeden uit het heden. Bezoekers kunnen een mooie wandeling maken op de Laat, een kijkje nemen in een van de lokale winkels en genieten van een heerlijke lunch met een verse kop koffie bij ons.

Ons team

Cup of Joy bestaat uit een team met enthousiaste medewerkers die U graag voorzien van een van de heerlijke gerechten van onze menukaart.

 

Daarnaast kunt U een van onze begeleiders of jongeren treffen bij het serveren van deze gerechten.  Wij vragen om begrip voor het feit dat dit soms even anders loopt dan U gewend bent.

 

'The truth is that teamwork is at the heart of every great achievement '

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-15 om 12.41.54
koffie 2
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-16 om 09.44.56

Joy Living is een zorginstelling die zorg levert aan jongeren met de diagnose autisme. De instelling beschikt over vier woningen waar 24/7 zorg wordt geleverd.

Joy Living biedt professionele autisme begeleiding op maat in een huiselijke, familiesfeer waarin samenwonen,     -werken en -leven centraal staat.  Joy Living heeft als doel om vanuit het begeleid wonen de aanwezige talenten van de bewoners te laten groeien en het welzijn van iedere bewoner te bevorderen zodat ze zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. 

Als Directeur van Joy Living heeft Marcha altijd de droom gehad om zorg te combineren met horeca. Hieruit is het idee van Cup of Joy voortgekomen. In deze horecazaak zullen ook jongeren van deze zorginstelling komen werken. Ons doel is om hun een veilige werkomgeving te bieden en U een fijne en smaakvolle beleving.

Heeft U vragen over een woonlocatie van Stichting Joy Living of dagbesteding bij Cup of Joy?
Stuur ons dan een verzoek middels het aanmeldformulier om te kijken of wij kunnen bieden waar U naar op zoek bent!

'Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken'